5 oua
intregi, 250 gr zahar, 2 pliculete de vanilie si coaja de la o portocala se pun
intr-un vas si se bat bine pana se omogenizeaza. Se adauga in suvite
500 mil lapte fierbinte. Se pune la fiert pana da in clocot (nu se fierbe
mult).
Se inmoaie 25-30 gr, gelatina, cu 2-3 linguri apa
fierbinte. Daca
nu se dizolva, se fierbe.Se adauga in compozitie.
Rece se
amesteca cu 500 gr frisca batuta, neindulcita.
Jumatete se pune intr-un vas umezit in frigider. Dupa ce s-a racit se pune
jumatete din blat bine insiropat. Deasupra se aseaza restul cremei si a doua
foaie de blat. Se lasa in frigider pana a 2 a zi.
Se
rastoarna pe platou, se orneaza cu frisca, fructe.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu